EETCAFE LANGE PIET – LEMMER

eetcafe-lange-piet-website-logo-design

IKRAFT ontwikkelde voor Eetcafé Lange Piet een logo, huisstijl en een website. Ook adviseerde IKRAFT in de content optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Eetcafé Lange Piet is een gezellig restaurant in Lemmer, waarbij de nadruk ligt op goed eten voor een lage prijs. Vooral de termen restaurant Lemmer, Lemmer restaurant, uitgaan Lemmer, eten en drinken Lemmer, waren belangrijk bij de zoekmachine optimalisatie. Daarnaast herschrijft IKRAFT alle blogs & artikelen tot SEO proof content.


Eetcafe-Lange-Piet-Restaurant-website-maken


‘Eetcafé Lange Piet, waar je langer geniet’ is de slogan van het Lemster etablissement van Bennie van der Wal. Chef-kok en eigenaar Van der Wal geniet er van dat klanten zich thuis voelen in zijn eetcafé. Hij zorgt dat er lekker eten tegen betaalbare prijs op tafel komt, waarbij de specialiteiten nadrukkelijk op het gebied van vis liggen, maar waar ook ruime keuze aan vlees is.

Bron: www.langepiet.nl


Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe website voor uw bedrijf of product? IKRAFT heeft onder andere ervaring in het maken van websites voor Restaurants & Café’s. Neem contact op met Bram Smallenbroek, eigenaar van IKRAFT.