CRAFT

Ikraft---Create-craft-maak-design

U wilt van woorden op papier een beeld dat past bij de identiteit van uw bedrijf, diensten en producten. IKRAFT ontwerpt en programmeert naar uw behoeftes.

Grafisch Ontwerp

IKRAFT zet zich in om al uw communicatie uitingen effectief te versterken. Denk hierbij aan logo ontwerp, huisstijl, websites, flyers, brochures, advertenties en nieuwsbrieven.

IKRAFT gebruikt het programma Adobe Illustrator voor al uw grafische vormgeving. Adobe Illustrator is toonaangevende software voor grafische vormgeving als het gaat om ontwerpen van logo’s en huisstijl uitingen. De bestanden worden opgemaakt in vectoren. Vector bestanden kun je onbeperkt vergroten zonder dat er pixel vorming komt of onscherp wordt. Bestanden die worden geproduceerd zijn op te slaan als .PDF .PNG .JPG .EPS enz.

Web Ontwerp

Een duidelijke webpagina structuur is essentieel om ten eerste de goed vindbaar te zijn en ten tweede uw gebruikers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Belangrijk is dat u van te voren moet bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Daarna is het van belang in welke structuur de pagina’s gegoten moeten worden. Pagina’s die veel website standaard hebben zijn: homepage, product of dienst pagina’s, over ons, contact, werkwijze, offerte aanvragen, aanbevelingen/reacties, blog/nieuws, portfolio, privacy/disclaimer/algemene voorwaarden, FAQ pagina en een sitemap.
Per pagina zal besproken worden wat waar komt. Wat wordt de balans tussen tekst en beeld. Met de juiste mix van een webpagina structuur en een huisstijl maakt IKRAFT een uniek design voor uw website die snel en goed vindbaar zal zijn.

Crafting | Maken

Alle ingrediënten zijn klaar om ingezet te worden. In theorie ziet alles er goed uit, maar hoe gaat dit in de praktijk uitpakken. Nu begint het werkelijk bouwen van de website. Belangrijk is dat er per pagina wordt bekeken wat belangrijke informatie is voor de bezoeker / klant en hoe het bezoek van de website kan leiden tot een actie. Dit kan een aankoop van een product, contact opnemen of het opvragen van een offerte zijn. Belangrijke pagina’s die een website kunnen bevatten zijn: homepage, over ons, product of dienst pagina, webshop, portfolio, FAQ-pagina, blog / nieuws, contactpagina, offerte aanvragen, enz..
IKRAFT adviseert en creëert elke pagina zodat deze past bij uw identiteit. Een juiste balans van code, tekst en foto’s/vormgeving is belangrijk om uw bezoekers tot klanten te transformeren. IKRAFT helpt u daarbij.

Content Strategie

Met een content strategie doelt IKRAFT op het gebruik van tekst en beeldtaal die past bij uw gewenste zoektermen. Afhankelijk van deze zoektermen bekijkt IKRAFT hoe content vormgegeven moet worden. Uw doelgroep moet u als ondernemer eerst online kunnen vinden voordat er een actie plaats zal plaatsvinden. Dit is vaak een continu proces. IKRAFT zal u bijstaan in de zoek naar online vindbaarheid.

Testen & Feedback

Nadat de website gepubliceerd is zijn er altijd nog kleine foutjes die eruit gehaald moeten worden. Dit kan van veel zaken afhankelijk zijn. Of het nu gaat om content die aangepast moet worden of een geschiktere webpagina structuur. Dit is een proces wat soms langs duurt, maar soms ook heel snel kan gaan.
Alles draait om de klant en uw mogelijke bezoekers en potentiële klanten. IKRAFT stopt pas wanneer u tevreden bent. Uw succes is ons succes.