CONCEPT

Ikraft-concept-bedenk-project-icon

U heeft een briljant idee voor een logo, huisstijl & website, of u wilt uw huidige logo, huisstijl & website van uw onderneming vernieuwen. Maar wat nu verder? Hoe weet u dat de logo, huisstijl & website voldoet aan de vraag van de klant/gebruiker? Het is verstandig om eerst onderzoek te doen voor u verder gaat met het ontwikkelen van uw idee. U kunt vrijblijvend contact opnemen met IKRAFT om uw idee voor de logo, huisstijl & website te bespreken.

Identificeer wie u bent

Waar staat u als ondernemer voor? Is uw huidige identiteit ook de gewenste identiteit. Identiteit is strategisch en bevat waarden wat de onderneming is en in de toekomst zou willen zijn. Het zijn kernwaarden die de onderneming uitademt. Door het kiezen van de juiste beeldmerken (logo, huisstijl & website) in combinatie van marketingcommunicatie middelen komt uw identiteit bij de juiste doelgroep aan. IKRAFT houdt zich bezig met de vraag hoe u het beste uw identiteit naar voren kan laten komen.

Keuze beeldtaal.

De juiste combinatie van beeld en woord is erg belangrijk. De beeldtaal is een constructie waarbij beelden en beeldelementen communicatie mogelijk maken. Als eenmaal het idee en identiteit duidelijk is moet er nagedacht worden over welke beeld elementen dit uit kunnen dragen. In veel gevallen komen klanten met een voorkeur en zal IKRAFT, na intensief contact, een basis beeldtaal (lees Logo, Huisstijl & Website) levert die bij u past en waarmee wij verdere beelduitingen kunnen creëren. Denk bij de beeldtaal aan het kiezen van lettertypes, vormen, naamgeving, logo / icoon, kleuren en andere uitingen.

Analyseer Markt & Marketing mogelijkheden.

Waar ligt de kracht van uw bedrijf en waar de mogelijke bedreigingen? Met een sterkte-zwakte-analyse ziet u in 1 oogopslag waar uw kansen liggen en waar u extra aandacht aan moet besteden. Aan de hand van sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen bepaalt u de toekomst van uw bedrijf. Vaak is een website een uithangbord van uw bedrijf. IKRAFT helpt prioriteiten te stellen en waar u uw onderneming ten op zichtte van uw concurrenten onderscheidend, uniek & vindbaar kan positioneren.

Wie zijn mijn klanten en hoe vinden zij mij?

Besef goed dat een website enkel effectief is als uw doelgroep en klanten bereikt worden. In zoekmachines komen maar een paar posities op de eerste pagina. IKRAFT zal ervoor zorgen dat u zo hoog mogelijk komt in de ranking. Belangrijk is dat u slimme zoektermen opstelt waarop u gevonden wilt worden, elke zoekwoord verreist een andere aanpak. IKRAFT helpt uw zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren.

Afbakenen, prioriteiten en tijdsplanning.

IKRAFT snapt dat budgetten en middelen niet onbeperkt zijn bij u als klant. Wij maken afspraken over de tijdsplanning, kosten, bakenen het project af en stellen de belangrijkste prioriteiten.