CARE

Ikraft---Care-onderhoud-dienst-icon

Een constant veranderde markt van vraag, aanbod en nieuwe technologieën biedt kansen en mogelijkheden. IKRAFT onderhoud en update naar uw behoeftes.

Onderhoud & Updates

Om snel te kunnen anticiperen op veranderingen houdt IKRAFT de laatste veranderingen in de online technologie goed in de gaten. Deze wereld veranderd namelijk snel. Ook is een up to date website beter bestand tegen mogelijke malware en andere aanvallen. IKRAFT voert regelmatig updates door. Daarnaast maakt IKRAFT regelmatig backups van de gehele website. Op deze manier verkleinen we de kans op het crashen van de website.

SEO

Met een mooie website, leuke grafische vormgeving en goed geschreven teksten kom je een heel eind als de bezoeker heel gericht naar uw bedrijf opzoek is. Echter wanneer u nieuwe klanten wil aantrekken, moet u weten welke zoektermen zij gebruiken. Teksten dienen dus niet alleen goed leesbaar te zijn voor de gebruiker, ook zoekmachines moet u zoekmachines duidelijk kunnen maken met wie zij te maken hebben. Hier komt de term SEO vandaan, wat staat voor Search Engine Optimizing. Dit is vaak een tijdrovend en uitdagend proces. IKRAFT zal binnen de beschikbare middelen de meest effectieve oplossing leveren voor uw zoekmachine optimalisatie.

SEA

SEA staat voor (Search Engine Advertising), oftewel het adverteren in zoekmachines, sociale media of op andere websites. Het gaat bij SEOA om betaalde advertenties. Door te adverteren op internet kun je de advertentie zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten die mogelijk klanten kunnen worden. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten. IKRAFT raadt onze klanten altijd aan om eerst de SEO op orde te hebben, voordat er geld en tijd wordt gespendeerd aan de SEA. Bij sommige websites is het echter noodzakelijk om snel veel bezoekers te generen.

Google Analytics: Meten is weten

Wat voor een website zeer interessant is, is hoeveel bezoekers de website bezoeken. Daarnaast is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in hoe bezoekers je website gebruiken, hoe ze er terecht zijn gekomen en hoe je kunt zorgen dat ze weer terugkomen? IKRAFT gebruikt Google Analytics om de bezoekers te traceren. Ook voor een webshop is Google Analytics interessant omdat je er verkopen en conversies mee kunt meten. Het is een onmisbare tool geworden om de website te verbeteren en te anticiperen op veranderingen. IKRAFT stuurt u een rapport met gegevens.

CMS Ondersteuning: “Op eigen benen staan”

Tegenwoordig hebben veel websites een CMS. Dit is niet alleen handig voor website bouwers, maar ook voor u als eigenaar van de website.  CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een website beheren. Met een CMS kunt u zelf, zonder hulp van een website bouwer, teksten aanpassen, pagina’s toevoegen en afbeeldingen toevoegen op uw website. IKRAFT blijft u ondersteunen om op eigen benen te staan.
IKRAFT gebruikt voornamelijk WordPress als CMS. Het WordPress CMS is inmiddels het grootste CMS systeem en kan gebruikt worden voor veel meer dan alleen een simpele blog. Momenteel er zelfs multinationals die WordPress gebruiken als CMS.