“The Dutch Slideboard” – A Dutch Fitness Brand

dutch-slideboard-schaatsplank-sjoerd-reinier-bram-akasha

IKRAFT heeft in opdracht van het Conservatorium hotel in Amsterdam “The Dutch Slideboard” ontwikkeld. The Dutch Slideboard is een design van IKRAFT in samenwerking met Yourshape Composites.

Ex-topschaatser Bram Smallenbroek (eigenaar van IKRAFT) geeft op deze luxueuze schaatsplank trainingen in Club Akasha in het Conservatorium Hotel. IKRAFT ontwikkelde daarnaast de website en het logo. Er wordt momenteel gezocht naar meer geschikte partners die geloven in “The Dutch Slideboard” trainingen.

GESCHIEDENIS

De schaatsplank is een beproefde fitness methode en wordt al meer dan 50 jaar gebruikt door mondiale schaatscracks. Eric Heiden stond aan de basis van het succes van de schaatsplank. Op aanraden van zijn coach Dianne Holum begon Eric Heiden tijdens het zomerseizoen met het trainen op de schaatsplank als voorbereiding op de Olympische Winterspelen van Lake Placid van 1980. Sinds de successen van Heiden is de schaatsplank een begrip in de schaatswereld, een beproefde trainingsmethode, onmisbaar in het programma van de topschaatser.

bernard-hollandse-100-dutch-slideboard

EEN TOTAL-BODY WORKOUT

Zoekt u een work-out met de perfecte balans tussen cardio- en krachttraining?

Zoek niet verder. Kijk op Dutchslideboard.nl. U traint doormiddel van de eeuwenoude schaatsbeweging: heup-, core- en rugstabiliteit in een vloeiende beweging. Deze total-body training is uitvoerbaar op verschillende fitness niveaus.

VERKOOP

“The Dutch Slideboard” is een unieke en functionele schaatsplank op maat. Voor zowel particulieren, bedrijven en fitnesscentra is uw eigen custom made slideboard te bestellen via het formulier. Onze prijs is afhankelijk van:

  • Houtsoorten
  • Afwerking lijst en lagen epoxy/lak
  • Rails-systeem
  • Custom logo
  • Knoppen op maat

Onze luxe versie van “The Dutch Slideboard” ligt op een retail prijs van € 1895,-. Mogelijkheden en retail prijs op maat op aanvraag. Onze standaard Slideboards beginnen op een bedrag van € 1100,-

The Dutch Slideboard is een design van IKRAFT in samenwerking met Yourshape Composites.

 

Leave a Reply